viernes, 23 de junio de 2017

Fleetwood Mac - Live In Boston (2004)

01. The Chain
02. Dreams
03. Eyes of the World
04. Peacekeeper
05. Second Hand News
06. Say You Will
07. Never Going Back Again
08. Rhiannon
09. Come
10. Gypsy
11. Big Love
12. Landslide
13. Say Goodbye
14. What's the World Coming To
15. Beautiful Child
16. Gold Dust Woman
17. I'm So Afraid
18. Silver Springs
19. Tusk
20. Stand Back
21. Go Your Own Way
22. World Turning
23. Don't Stop
24. Goodbye Baby

Stevie Nicks (Vocals)
Lindsey Buckingham (Lead guitar, vocals)
John McVie (Bass guitar)
Mick Fleetwood (Drums, percussion)

Additional Personnel:
Jana Anderson, Sharon Celani (Background vocals)
Neale Heywood (Guitar, background vocals)
Taku Hirano (Percussion)
Steve Rinkov (Additional drums)
Carlos Rios (Guitar)
Brett Tuggle (Keyboards, guitar, background vocals)

2 comentarios:

  1. Moltes gràcies Pere, per aquesta col·lecció la gaudiré aquesta revetlla de St. Joan

    1. De res amic meu .... Que tinguis una bona revetlla !!!!